Afvoer Ontstoppen
Hoogeveen

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Hoogeveen

Afvoer Ontstoppen Hoogeveen? Heeft u last van een verstopte afvoer? Dat is vervelend! Maar maakt u zich geen zorgen, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen helpt u graag!
Het maakt niet uit in welke afvoer u een verstopping heeft, onze vakmannen zijn uitgerust met de beste ontstoppingsmachines. Daarnaast beschikken zij over de kennis en ervaring om elk afvoerprobleem te verhelpen.

Wilt u een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen om uw afvoer te ontstoppen? Bel dan om een afspraak in te plannen via 0528 203 639. Afvoer Ontstoppen Hoogeveen is 24/7 bereikbaar om u te helpen.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Hoogeveen Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0528 203 639

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Hoogeveen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen

Zit uw afvoer verstopt? Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen kan u helpen met elke verstopping. Het maakt niet uit welke afvoer het is, of hoe ernstig het probleem ook is, u kunt op ons rekenen.
Heeft u een ander afvoerprobleem? Geen probleem! Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor elk afvoerprobleem een oplossing hebben.

Daarnaast kan Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen u ook helpen met een rioolinspectie of rioolreiniging. Zo weet u zeker dat de afvoer en riolering weer mooi schoon is. Hierdoor gaan de afvoerbuizen langer mee en wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd.

Tot slot kunt u ons ook bereiken voor het vervangen of aanleggen van riolering. Dus heeft u een leidingbreuk of een verzakt riool, wij helpen u graag.

Het maakt Ontstoppingsdienst Hoogeveen niet uit wat het probleem is, wij lossen het graag voor u op. Neem gerust contact op voor een afspraak via 0528 203 639. Wij helpen u graag!

Ontstoppingsdienst Hoogeveen
Gootsteen Verstopt Hoogeveen

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Hoogeveen
Hoogeveen Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

In veel gevallen ontstaan verstoppingen geleidelijk. Soms kan het wel maanden duren voordat een kleine ophoping van vuil steeds groter wordt en voor een verstopping zorgt.

Het is aan te raden om de afvoeren en het riool eens in de zoveel tijd door te spoelen met een emmer warm water. Zo kunt u controleren of de afvoer nog naar behoren functioneert of niet.

De meeste verstopping bestaan uit een ophoping van vet, olie, etensresten, haren, afval en ander vuil. Een dergelijke ophoping wordt hard waardoor nog meer vuildeeltjes zich kunnen hechten aan de ophoping. Hierdoor komt er uiteindelijk een blokkade waar het water niet meer langsheen kan stromen. De afvoer is dan niet meer te gebruiken.

Heeft u een afvoer die minder goed functioneert? En denkt u dat er een (beginnende) verstopping zit? Wacht dan niet te lang met actie ondernemen om te voorkomen dat de afvoer later helemaal verstopt zit. Maak direct een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen via 0528 203 639.

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

De meeste mensen willen hun verstopte afvoer zo snel mogelijk ontstopt hebben. Dat is één van de redenen waarom mensen een poging doen om zelf de verstopping te verhelpen.
Om een verstopping te verhelpen is het belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Zit de verstopping aan het begin van de afvoer of is de verstopping dieper in het riool gelegen? Een dieper gelegen verstopping is vaak lastig om zelf te verhelpen.

Vervolgens is het van belang om een ontstoppingsmethode te kiezen. Onze vakmannen hebben op deze pagina een selectie gemaakt van een aantal manieren om een verstopping te verhelpen. Hopelijk lukt het u om het zelf op te lossen.

Heeft u al tevergeefs een poging gedaan om de verstopping te verhelpen? Of wilt u liever Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen inschakelen om de verstopping te ontstoppen? Neem dan contact op om een afspraak te maken via 0528 203 639.

Ontstoppen Afvoer Hoogeveen
Verstopping Afvoer Hoogeveen
Afvoer Ontstopping Hoogeveen
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Heeft de verstopte afvoer een sifon? Een sifon is het onderdeel wat eruit ziet als een zwanenhals. Dit zit bijvoorbeeld onder een gootsteen, wasbak, toilet of wasmachine. Het komt regelmatig voor dat een sifon verstopt zit met vet, olie, etensresten, haren, zeepresten of ander vuil.
Een verstopte sifon is eenvoudig om zelf te verhelpen. Dit kunt u doen door de sifon los te draaien van de afvoer. Nu kunt u al het vuil verwijderen en de sifon goed schoonmaken. De schone sifon kan weer vastgedraaid worden om te kijken op het probleem opgelost is.

Probleem opgelost? Als het water weer goed doorloopt is het aan te raden om de warme kraan nog even te laten lopen. Zo kunt u eventuele resten die nog in de afvoer zitten wegspoelen.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Heeft u toevallig soda (zuiveringszout) in huis? Dan kunt u proberen om met de verstopping te verhelpen met soda. Dit is zeer effectief wanneer de verstopping wordt veroorzaakt door een blokkade van vet, olie en etensresten.
U kunt dit doen door een kopje zuiveringszout in de afvoer te doen. Voor een nog sterker effect raden wij u aan om ook een kopje azijn in de afvoer te gooien. Eventueel kunt u de soda en azijn ook eerst mixen en vervolgens in de afvoer gieten. De soda en azijn heeft zijn tijd nodig om in te werken. Wij raden u aan om het een nacht te laten staan.

De volgende dag kunt u controleren of de verstopping is verholpen door een emmer te vullen met warm water. U voegt hier nog een kopje soda en azijn aan toe en giet de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de afvoer. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade. Hopelijk is de verstopping hiermee verholpen.

Hoogeveen Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Hoogeveen Veermachine
Wc Verstopping Hoogeveen
Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

Spoelt de afvoer van uw gootsteen, wasbak, douche of bad niet meer goed door? Dan is de ouderwetse plopper een goede methode om dit op te lossen. Helaas werkt het niet altijd voor hardnekkige of diep gelegen verstoppingen maar het is zeker het proberen waard.
Om een plopper effectief te gebruiken is het belangrijk dat de rubberen zuignap flexibel is. Anders sluit de plopper niet goed aan op de toilethals. U kunt de zuignap flexibel maken door het rubber even onder de warme kraan te houden.

Plaats de zuignap op de afvoer van het toilet. Duw de steel van de plopper zachtjes naar beneden en trek de plopper terug met iets meer kracht naar de oorspronkelijke positie. Dit herhaalt u zodat u een pompende beweging maakt die zuigkracht creëert.

Hopelijk wordt de blokkade hierdoor teruggezogen in de gootsteen, wasbak, douche of bad. Dan kunt u de oorzaak van de verstopping met de hand verwijderen en weggooien in de daarvoor bestemde container.

Gelukt om de verstopping te verhelpen? Dan raden we u aan om de warme kraan een tijdje te laten lopen zodat de laatste resten in de afvoer ook weggespoeld kunnen worden.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Zit de verstopping diep in de leiding? Dan kunt u er wellicht bij met een ontstoppingsveer. Wij raden u wel aan om heel voorzichtig te zijn. Het is namelijk heel eenvoudig om met de stalen veer schade aan te richten aan de kunststof afvoerbuizen.
Doe de kop van de ontstoppingsveer in de afvoer. Blijf voorzichtig duwen tot de veer niet verder wilt. U kunt de veer langs bochten heen manoeuvreren door een beetje te draaien en spelen met de veer. U voelt vanzelf dat u de kop langs de bocht heen duwt.

Denkt u dat u de verstopping heeft bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken van de afvoerwand door rustig te duwen, trekken en draaien aan de veer. Doe dit beheerst met beleid om schade te voorkomen.

Vervolgens kunt u de veer uit de afvoer halen en testen of de afvoer weer naar behoren functioneert. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost. Het is dan aan te raden om de afvoer nog een tijdje door te spoelen met warm water. Eventueel kunt u ook eerst nog een kopje soda in de afvoer gooien zodat de vetresten loslaten van de wanden.

Ontstoppen Gootsteen Hoogeveen
Gootsteen Verstopping Hoogeveen
Afvoer Ontstoppingsdienst Hoogeveen
Loodgieter Hoogeveen

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Zit uw afvoer verstopt? Of wilt u uw afvoer laten doorspuiten? Schakel dan de hulp van Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen in! 

Onze vakmannen hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen. Daarnaast werken wij met speciale ontstoppingsmachines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch te bereiken.

De kwaliteit van onze service staat centraal en wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Hoogeveen via 0528 203 639.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0528 203 639

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Hoogeveen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Hoogeveen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Hoogeveen!

Afvoer Ontstoppen Hoogeveen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Hoogeveen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Hoogeveen

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Hoogeveen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen

Al sinds 1992 helpt Ontstoppingsdienst Hoogeveen particulieren en bedrijven met allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een toilet, gootsteen, douche, bad of het riool. Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

Naast het ontstoppen van een verstopping, kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Daarnaast helpen wij u graag met het aanleggen en vervangen van de riolering.

Heeft u een verstopte afvoer? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0528 203 639. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen te werk?
Allereerst plant u een afspraak in bij Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen. Er wordt dan met u een tijdblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Op locatie doen wij altijd eerst onderzoek. Wij bepalen waar de verstopping zit en hoe dit het best opgelost kan worden. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave.

In de prijsopgave geeft onze vakman aan hoeveel tijd er nodig is en welke materialen en/of gereedschappen er ingezet moeten worden. Wij gaan pas aan de slag zodra u akkoord bent.

Heeft u nog andere vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0528 203 639.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Natuurlijk, dit kunt u doen door zo snel mogelijk contact op te nemen via 0528 203 639.

Het is mogelijk dat de verstopping tijdelijk is verholpen. Wij adviseren om de situatie dan te bespreken. Een verstopping die niet goed ontstopt is komt meestal weer terug.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Er wordt een tijdblok met u afgesproken tijdens het maken van de afspraak. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

Mocht de monteur iets eerder of later op locatie zijn, dan wordt u tijdig geïnformeerd.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn vooraf lastig in te schatten, dit verschilt per klus.

Om vervelende financiële verrassingen te voorkomen maakt de monteur vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin of via een tikkie. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst! Indien gewenst kunt u ook contant betalen.
Ontvang ik een factuur?
Ja, u krijgt achteraf een factuur via de mail waarin alles duidelijk staat vermeld.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0528 203 639.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 0528 203 639 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen uit?
Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. In principe kunnen wij alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping verhelpen?

Dus heeft u een verstopping in uw wc, gootsteen. wastafel, douche, bad, stortbak, hemelwaterafvoer, of toch een andere afvoer? Wij helpen u graag!

Daarnaast kunnen wij afvoeren en riool ook reinigen met een speciale hogedruk machine. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en stankoverlast. Ook gaan de afvoerbuizen langer mee. Dit bespaart u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten.

Verder kunnen wij u ook helpen bij een leidingbreuk of een verzakking in het riool. Tijdens een rioolinspectie kunnen wij met onze rioolcamera precies bepalen waar de problemen zich voordoen. Zo kunnen wij doelgericht te werk gaan om het probleem te verhelpen.

Wij hebben ook veel ervaring met het repareren, vervangen en aanleggen van riolering. Door ons werk als ontstoppingsdienst weten wij ook precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Regio Hoogeveen is ons werkgebied. Het maakt verder niet uit waar u precies woont in Hoogeveen of in de omgeving, wij rekenen geen voorrijkosten!